20x30 cm - álló

 

Kattints a Testreszabás gombra és töltsd fel a képet akár közvetlenül az instagramról. Szerkeszd meg, gazdagítsd filterekkel, lásd el felirattal.

 

Görgess lejjebb és tudja meg többet a leendő vászonképedről.

Erre figyelj

Képminőség

Több tényező is meghatározza, hogy mitől lesz alkalmas egy fotó arra, hogy a vásznon is jól mutasson (mennyire éles, tiszta, milyen fényviszonyok között készült), de a legfontosabb a kép felbontása. Ökölszabályként elmondható, hogy 1000 pixel=kb. 30cm.

Mivel minden képet egyedileg ellenőrzünk, gyártás előtt fel fogjuk veled venni a kapcsolataot ha úgy érezzük a képminőség nem megfelelő.

1000px = 30cm

Info

Vakráma

A vakráma 2×3 cm-es fenyő lécből készült keret. A vakrámára ezután feszítjük fel a vásznat úgy, hogy az a keret oldalát is takarja, így a keret sem szemből, sem oldalról nem látszik. A vakráma miatt áll ki a kép a fal síkjából és ez adja meg a kép jellegét.

A keret 3cm vastag, így a vászonkép végül kb. 3,5cm-re fog elállni a faltól.
A vásznat gondosan, kézzel feszítjük fel a keretre. Ügyelünk arra, hogy nagyon feszesen és erősen rögzítsük a vásznat, mert a laza vászon csúnya és sérülékeny.

Vászon

380g/m2-es 0,5mm vastag valódi művészi vászon strukturált felülettel. Tökéletes fotóminőségű nyomattal. A nyomtatott felület pont annyira matt, mint egy igazi festmény. A vászon textúrája nem lesz zavaró, a végeredmény részletgazdag lesz, emiatt nem kell aggódnod. Fontos viszont megjegyezni, hogy a kész vászonkép színei –egyszerűen technológiai okok miatt- sosem fognak tökéletesen úgy kinézni mint a monitorodon. A vászonképben kellemesen fogsz csalódni, kicsit élénkebb és mélyebb színeket kapsz majd vissza. A vászon nedves ruhával tisztítható.

Fotók minősége és felbontása

Legalább mekkora felbontású fotó szükséges egy adott méretű vászonképhez? Erre pontos nincs szabály, de nagyjából az mondható, hogy legalább 1000pixel kell 30cm-hez. A rendszer is körülbelül erre az értékre (72dpi) van beállítva és jelezni fog, ha a javasoltnál kisebb felbontású képpel kezdenél dolgozni. Bármekkora fotót feltölthetsz, a döntés a tiéd, de tudomásul kell venned, hogy a végeredmény életlen és homályos lesz ha a méret és a felbontás nincs összhangban. Szintén nehéz lesz jó képet csinálni sötét vagy szemcsés fotóból. Aggódnod nem kell, minden képet egyedileg ellenőrzünk, és fel fogjuk venni veled a kapcsolatot ha úgy érezzük, hogy valami nem oké.

Kifutó

A laborban a kép elejét tudod megszerkeszteni. A keret oldalára  (ezt hívjuk kifutónak) a képet tükrözni fogjuk, így az nem marad fehér. Ha másmilyen kifutót szeretnél, jelezd rendelésnél a megjegyzés rovatban és megbeszéljük.

Akasztó

Minden képet akasztóval látunk el, így lesz használatra kész.

Facebook, Instagram

Lehetőséged van közösségi oldalakról közvetlenül képeket válogatni. Sajnos mindkét alkalmazás meglehetősen lebutítja a képeket. Ha például közvetlenül instagramról töltesz fel képet (1035×1035 pixel), tudnod kell, hogy 30×30 cm-nél nagyobb vászonképen nem fog jól mutatni.